Voertuig reclame

Uw voertuig als rijdend visitekaartje.
Een goede boodschap op uw bedrijfswagen(s) is een uitgelezen kans om uw bedrijf zichtbaar te maken aan potentiële klanten.
Wij ontwerpen en verzorgen voertuigbestickering passend bij uw bedrijf. Van een simpel logo tot carwrap: het volledig of gedeeltelijk inpakken van uw auto in folie.
Voor uw bestickering werken we uitsluitend met het foliemerk 3M. Gegarandeerd de beste kwaliteit, kleurvastheid en eindeloze mogelijkheden. 

Van een logo met adresgegevens, tot een complete autobelettering, voorzien van full color afbeeldingen. Desgewenst monteren we op locatie.

Uw bedrijfswagen(s) voorzien van uw huisstijl?

Daar hebben we ervaring mee.

Van ontwerp tot realisatie; u bent bij ons aan het juiste adres!

We wrappen uw auto in een kleur naar wens, bijvoorbeeld van matgroen tot geborsteld aluminium en van full color print tot een wrap die van kleur verandert.

Uw voertuig voorzien van een sportieve look d.m.v. een striping: dubbele strepen, carbon-look en full color afbeeldingen, kortom alles is mogelijk.

Uw aanhanger voorzien van bestickering maakt extra indruk: full color bestickering of enkel uw logo en adresgegevens.

Vrachtauto’s op de weg met reclame van uw bedrijf worden voortdurend gezien. Ideaal voor de naamsbekendheid van uw onderneming.

Voertuigen zwaarder dan 7500 kg moeten zijn voorzien van reflecterende contourmarking. Wij zijn precies op de hoogte van wat u nodig heeft.

Wij hebben de mogelijkheid om elk soort voertuig te voorzien van de door u gewenste bestickering.

Tijdelijk opvallen en grote indruk maken met uw voertuig: de meest eenvoudige manier is het gebruik van herbruikbare magneetstickers.

Staat u gewenste product er niet bij? Wij gaan graag de uitdaging aan.  Neem contact met ons op en wij helpen u verder met uw project of idee.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Maak een afspraak, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen u verder.

Adres

Nobellaan 7

4622 AH | Bergen op Zoom

Nederland

Telefoon

06 405 305 74

Stuur een bericht

Bedankt! Bericht verzonden.