Promotie & beurs

Promoot uw onderneming!
Wanneer u met uw bedrijf regelmatig op evenementen of beurzen bent, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Om er voor te zorgen dat het bedrijf de aandacht krijgt die het verdient, is promotie en de nodige uitstraling natuurlijk erg belangrijk. Wij kunnen u hierbij helpen met een groot aantal producten. Van presentatiewanden tot balies, u bent bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren niet alleen uw beursmateriaal, maar kunnen u ook helpen aan het benodigde drukwerk. Denk bijvoorbeeld eens aan uit te delen stickers of bedrukking van uw bedrijfskleding. Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het goede adres.

U hebt misschien bedrijfskleding, kleding voor uw sportclub of voor een evenement nodig. Daar kunnen wij, voorzien uw logo of bedrijfsnaam, voor zorgen.

Wij leveren o.a. posters, flyers, visitekaartjes en briefpapier met een ontwerp en logo naar uw of ons ontwerp.

Wij hebben de mogelijkheid om u beursmateriaal te leveren. O.a. presentatiewanden, balies, borden en roll-up banners voorzien van uw reclame.

Stickers nodig ter promotie van uw bedrijf, club, product of dienst? Of het er nu één is, of 10.000, contour gesneden en voorzien van laminaat.

Relaties moet je blijven onderhouden. Daarom bieden wij diverse relatiegeschenken aan: pennen, drinkflessen, kalenders, ballonnen, etc.

Staat u gewenste product er niet bij? Wij gaan graag de uitdaging aan.  Neem contact met ons op en wij helpen u verder met uw project of idee.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Maak een afspraak, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen u verder.

Adres

Nobellaan 7

4622 AH | Bergen op Zoom

Nederland

Telefoon

06 405 305 74

Stuur een bericht

Bedankt! Bericht verzonden.