Wie wij zijn.

Een nieuw sign- en reclamebureau. Coert van Vliet Reclame staat voor kwaliteit. Wij denken met u mee en bieden een complete oplossing voor de uitstraling  van uw bedrijf. Advies, ontwerp, productie én montage. Wij verzorgen uw voertuigreclame, buitenreclame, interieurreclame, promotie en al uw beursmateriaal.

Het gehele reclameproces wordt door ons verzorgd. Zo kunnen wij, in nauwe samenwerking met u, de  kwaliteit leveren die u van ons verlangt. Alleen het hoognodige wordt uitbesteed aan de juiste leveranciers.

Alles onder één dak.

Creatief.

Zoals we al vertelden: wij maken ook het ontwerp van uw gewenste reclame. Van voertuigreclame tot een gloednieuw logo voor uw bedrijf. Teksten en afbeelding worden op een creatieve wijze samen één ontwerp. Wij creëren/behouden daarbij uw huisstijl. 

Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten van onze producten. Kwaliteit ontstaat door een combinatie van geavanceerde apparatuur, kwalitatief goed materiaal en het nodige vakmanschap. Door deze combinatie kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van ons mag verwachten. Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit. Wij nemen graag de tijd voor u en uw aanvraag.

Kwaliteit.

Service.

Goede service vinden wij belangrijk. Heeft u een vraag over een van onze producten of diensten: wij geven u graag een advies en prijsopgave, uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij verzorgen graag uw reclame, ook buiten kantoortijden. Komt voor u alleen het weekend uit? Geen probleem. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze producten en diensten binnen de door u gestelde deadline.

Flexibel.

Duurzaam.

Duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfsleven. Om hieraan te voldoen printen wij met latex-inkten op PVC-vrije media. Zo leveren wij producten die zo duurzaam mogelijk zijn.

Wij willen dat u de reclame krijgt die geheel naar uw wens is. Daarvoor gaan wij graag met u een oriënterend gesprek aan. Wij bespreken de diverse mogelijkheden en geven u een advies. Ons doel is uiteraard zorgen dat uw reclame goed opvalt.

Meedenkend.