Interieur reclame

Sfeervol voor uw werknemers, uitnodigend voor uw bezoekers.
Het interieur is erg belangrijk: het is het imago van uw onderneming. Een sfeervolle omgeving heeft een positieve invloed op zowel klanten als werknemers. Ook hierin bieden wij diverse mogelijkheden.
 

Uw ramen voorzien van kleuren, logo, afbeeldingen of zandstraaleffect. Of wat dacht u van warmtewerende of one-way-vision folie?

Wij bedenken, produceren en monteren bewegwijzering. Verwijsborden, parkeerborden en plattegrondborden, in uw huisstijl geproduceerd.

Een peesdoek opgespannen in een aluminium omlijsting. Het wordt voorzien van een afbeelding naar wens, eventueel met LED verlichting. Dit zorgt voor een fijne sfeer.

Wanden voorzien van geprint behang. Denk aan een foto van uw producten of werkzaamheden, een patroon of zwart-wit afbeelding. Het behang is volledig naadloos.

Wij geven uw kantoor, welkomstbalie, kasten en bureau een geheel nieuwe look met speciale interieurfolies zoals een houtlook met nerfstructuur.

Uw keuken toe aan een opknapbeurt? Wij kunnen uw keuken voorzien van een patroon of kleur naar wens. Zo gaat uw keuken bij voorbeeld van mat wit naar hoogglans zwart!

Door middel van het bestickeren van uw deuren met een afbeelding of ontwerp naar wens, krijgt een saaie deur een waardevolle visuele toevoeging.

De attentiewaarde van vloerstickers is hoog want je kunt er letterlijk niet omheen. Vloerstickers zijn de ultieme manier om de aandacht te trekken van bezoeker en klant.

Staat u gewenste product er niet bij? Wij gaan graag de uitdaging aan.  Neem contact met ons op en wij helpen u verder met uw project of idee.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Maak een afspraak, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen u verder.

Adres

Nobellaan 7

4622 AH | Bergen op Zoom

Nederland

Telefoon

06 405 305 74

Stuur een bericht

Bedankt! Bericht verzonden.